Da’i Syed Pasrah Jubah Solat Dipinjam Isteri Buat Cabut Rumput

Sabtu lalu, pasangan selebriti, pend4kwah bebas Da’i Syed, dan pengacara, Hana Ismail sah bergelar sebagai suami isteri dengan sekali lafaz dalam satu majlis diadakan di Masjid Ibnu Mas’ud, Kuala Lumpur.

Di Instagram, Da’i Syed tidak lokek berkongsikan momen bersama isteri tercinta termasuk video mereka berjalan mengelilingi kawasan kampung.

Terbaru, perkongsian Syed di Insta Story menjadi perhatian apabila memuat naik video menyakat isterinya yang nemakai jubahnya ketika mencabut rumput di halaman rumah.

Menerusi video itu, Syed menulis kapsyen mengatakan jubah tersebut digunakan untuk menunaikan solat. Lebih lucu, apabila Hana tetap mempertahankan dirinya yang secara terangan memakai jubah itu terbalik.

Terdahulu, pengacara berusia 36 tahun itu berkata suaminya itu bukan lelaki idamannya namun Hana memberitahu dia akhirnya menemui jawapan selepas melakukan solat istikharah.

Sementara itu, Syed berkata dia tertarik dengan kecantikan isterinya itu serta keperibadiannya. Katanya lagi, pada awalnya dia tidak menyangka Hana berusia 36 tahun kerana wajahnya yang cantik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Pisang Daily

Sumber: Satkoba

Be the first to comment on "Da’i Syed Pasrah Jubah Solat Dipinjam Isteri Buat Cabut Rumput"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*