Tiada Bukt! Anak P0sit!f D@dah, Shah Rukh Khan Bakal S@man Biro KawaIan Nark0tik

Pelakon Bollywood kesayangan ramai, Shah Rukh Khan dikhabarkan akan membuat tind4kan und4ng2 terhadap Biro Kawalan N4rk0tik (NCB) yang did4kwa berlakunya penyel3wengan prosedur sehingga anak lelakinya, Aryan Khan dit4ngkap sebab k3s d4d4h.

Selepas hampir tiada bukt1 pos1tif menunjukkan tertvduh bers4lah, mahkamah Tinggi Bombay mengeluarkan perint4h ik4t j4min dalam k3s d4d4h yang melibatkan Aryan Khan.

Oleh kerana itu, pelakon terkenal tersebut dinasihatkan untuk mengambil tind4kan und4ng2 terhadap pengarah NCB Sameer Wankhede yang mengetuai k3s d4d4h persiaran.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shah Rukh Khan (@iamsrk)

Sameer Wankhede menvduh Aryan secara p4lsu sehingga membuatkan remaja tersebut berada di penj4ra Arthur Road lebih dari tiga minggu.

Tambahan lagi, mahk4mah turut menyatakan bahawa kenyataan peng4kuan yang did4kwa direkodkan oleh pegawai penasihat tidak s4h dan NCB tidak boleh berg4ntung kepada mereka.

Terdahulu, tertvduh iaitu Aryan Khan, Arbaz Marchant dan Munmun telah dit4ngkap pada 3 Oktober oleh Biro Kawalan Nark0t1k selepas mereka melakukan serbu4n di pelayaran Mumbai dan telah mer4mpas b4han terl4rang.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Pisang Daily

sumber: beautifulnara

Be the first to comment on "Tiada Bukt! Anak P0sit!f D@dah, Shah Rukh Khan Bakal S@man Biro KawaIan Nark0tik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*